Recenties

 HOE PRESTEERT AUTIZORG IN DE PRAKTIJK?

Marsha: “Wat zijn wij blij met Nathalie!
Mijn dochter is dol op haar. Ze is altijd blij als ze in het weekend met Nathalie op pad gaat. En Nathalie weet altijd iets leuks te verzinnen om te doen. Daarnaast kijkt Nathalie ook echt mee tegen welke problemen wij aanlopen en helpt daarin ook.”

Jurre: “Nathalie helpt, ze observeert en ziet waar de problemen liggen. Ze helpt je met deze problemen en niet alleen jou, maar ook jouw omgeving. Ze weet hoe ze iemand moet begeleiden. Ze brengt rust.”

Jan Wouter: “Nathalie is een echte aanpakker en luistert goed naar de behoeften van ons als ouders, bij de zorg voor onze dochter. Ze is stabiel, rustig, een doorzetter en erg enthousiast.
Eerst nam ze de tijd om onze dochter te leren kennen en daarna is ze enthousiast aan de gang gegaan. Je hoeft haar dingen maar één keer te vragen.
Ook kan Nathalie vaak inspringen als je omhoog zit, erg flexibel dus.’

Justin: “Nathalie werkt nu een aantal weken bij mij en vind het heel prettig. Ze is heel fijn in de omgang en helpt mij met structuur maken en administratie bijhouden. Verder is Nathalie betrouwbaar en je kan echt op haar rekenen!” 

 Gigi: “Nathalie helpt op flexibele basis bij de zorg voor mijn verstandelijk gehandicapte zoon. Ze is betrouwbaar, flexibel en een zelfstandige steun en toeverlaat die direct de juiste toon en aanpak weet te vinden richting mijn zoon en naar de rest van de familie. Ze is ondanks het op afroep karakter zeer betrokken bij ons, altijd positief en ook fysiek opgewassen voor de soms zware verzorging, een aanrader!”

 Marlies: “Nathalie is flexibel, pakt aan, brengt rust en vrolijkheid. Observeert goed voordat ze aan de slag gaat. Heerlijk om iemand te hebben waar je met een gerust hart de zorg aan kan uitbesteden.”

 MJ: “Nathalie is een professionele begeleider wie haar afspraken altijd nakomt.
Mijn zoon van 12 jaar voelt zich begrepen en geholpen. We zijn dik tevreden over haar!”

 Linda: “Nathalie werkt nu een jaar bij ons. Ze is super flexibel en bedenkt elke keer een leuke activiteit voor mijn 14-jarige meervoudig gehandicapte zoon. Nathalie bedenkt elke keer een leuk uitje die past bij zijn belevingswereld. Nathalie heeft een positieve instelling en denkt met je mee! Nathalie komt altijd haar afspraken na. Wij zijn blij met haar!”

Jurgen: “Natalie helpt ons gezin al een aantal jaar. Ze begeleidt de kinderen en we merken verbetering in het gedrag van beiden. Ook ons geeft ze goede tips en helpt ons met allerlei aanvragen en uitdagingen. Ze is graag gezien in ons gezin!”