Recenties

 HOE PRESTEERT AUTIZORG IN DE PRAKTIJK?

Joey: “Na 5 jaar lang hulp van Nathalie gehad te hebben, kan ik wel zeggen dat Nathalie een ongelofelijk fijn mens is. Ik vond het niks om hulp te krijgen, maar doordat Nathalie zo’n open persoon is en makkelijk in de omgang, werd het voor mij al snel heel fijn. Ze heeft mij als persoon op een positieve manier veranderd en ik had nooit gestaan waar ik nu sta zonder haar. Ik zou Nathalie bij iedereen aanraden, en als ik haar een cijfer kon geven zou ik haar een absolute 10 geven.” (27-06-2022)

Patrycja: “Nathalie heeft bij ons gezin als ambulant begeleider gewerkt. Ze gaf ons handige tips en psycho educatie rondom autisme. Ze steunde ons bij belangrijke afspraken. Ze bood hulp bij het regelen van verschillende voorzieningen voor ons zoontje. Nathalie komt afspraken altijd na. Ze kan goed luisteren en meedenken. Ze is flexibel en kan zich goed aanpassen aan de behoeftes van haar cliënten.” (06-06-2022)

Saskia: “Nathalie is echt een topper.
Nathalie heeft een mooie balans tussen betrokken zijn bij onze dochter en ons gezin maar ook het professioneel zijn.
Eerlijk gezegd zouden wij allemaal niet meer zonder haar willen.
We kunnen op haar terugvallen als we acuut hulp nodig hebben, ze is dan ook flexibel. Nathalie initieert ook uitjes en ziet behoeften die aansluiten bij onze dochter.
Ook betrekt ze op een prettige wijze onze andere kinderen uit het gezin erbij. Ze is er altijd voor Robine!” (06-03-2022)

Astrid: “Nathalie denkt mee en komt met tips en oplossingen, ze is in noodgevallen beschikbaar en ze weet op een fijne manier om te gaan met mijn zoon en dit helpt zeker in de thuissituatie.” (18-01-2022)

Jurgen: “Natalie is een hulpverlener die ons gezin helpt. Ze kan goed luisteren, zich inleven in onze zoon. Daardoor kan hij zijn beperking beter begrijpen en mee omgaan. Ook heeft ze goede tips voor ons als ouders.” (17-01-2022)

Ilse: “Nathalie is begripvol, flexibel en denkt in goede oplossingen. Ze staat altijd voor je klaar en is een echte doorzetter. Ik ben haar ontzettend dankbaar en had mij op veel momenten geen betere begeleiding kunnen wensen!”(27-12-2021)

Marscha: “Wat zijn wij blij met Nathalie!
Mijn dochter is dol op haar. Ze is altijd blij als ze in het weekend met Nathalie op pad gaat. En Nathalie weet altijd iets leuks te verzinnen om te doen. Daarnaast kijkt Nathalie ook echt mee tegen welke problemen wij aanlopen en helpt daarin ook.”(05-03-2019)