Recenties

 HOE PRESTEERD AUTIZORG IN DE PRAKTIJK?

Justin: “Nathalie werkt nu een aantal weken bij mij en vind het heel prettig. Ze is heel fijn in de omgang en helpt mij met structuur maken en administratie bijhouden. Verder is Nathalie betrouwbaar en je kan echt op haar Rekenen!”

 Peter: “Na een aantal jaren in een ‘pappen en nathouden’ situatie bij grote(re) begeleidingsbureaus is Nathalie letterlijk een verademing! Attent, volhardend, opgewekt en to the point. Zij heeft o.a. bij de gemeente een ‘kanteling’ in het denken over hulp en hoe met mensen om te gaan teweeg gebracht.
Ik heb weer hoop in plaats van radeloosheid!”

 Ouders van Robine: “Nathalie is een echte aanpakker en luistert goed naar de behoeften van ons als ouders, bij de zorg voor onze dochter. Ze is stabiel, rustig, een doorzetter en erg enthousiast.
Eerst nam ze de tijd om onze dochter te leren kennen en daarna is ze enthousiast aan de gang gegaan. Je hoeft haar dingen maar één keer te vragen.
Ook kan Nathalie vaak inspringen als je omhoog zit, erg flexibel dus.”

 Jurre: “Nathalie helpt, ze observeert en ziet waar de problemen liggen. Ze helpt je met deze problemen en niet alleen jou, maar ook jouw omgeving. Ze weet hoe ze iemand moet begeleiden. Ze brengt rust. Ze observeert, helpt, praat en luistert naar je. Brengt je wensen in kaart en begeleid je zo als jij het wenst.
Je moet haar hulp zeker in je armen sluiten.”

17-8-2017  Moeder van Aike: “Nathalie helpt op flexibele basis bij de zorg voor mijn verstandelijk gehandicapte zoon. Ze is betrouwbaar, flexibel en een zelfstandige steun en toeverlaat die direct de juiste toon en aanpak weet te vinden richting mijn zoon en naar de rest van de familie. Ze is ondanks het op afroep karakter zeer betrokken bij ons, altijd positief  en ook fysiek opgewassen voor de soms zware verzorging, een aanrader!”

30-8-2017  Moeder van Patrick: “Nathalie is flexibel, pakt aan, brengt rust en vrolijkheid. Observeert goed voordat ze aan de slag gaat. Heerlijk om iemand te hebben waar je met een gerust hart de zorg aan kan uitbesteden.”

26-01-2018  Moeder van Jonathan: “Nathalie is een professionele begeleider die haar afspraken altijd nakomt. Mijn zoon van 12 jaar voelt zich begrepen en geholpen. We zijn dik tevreden over haar!”

01-02-2018  Moeder van Sem: “Nathalie werkt nu een jaar bij ons. Ze is super flexibel en bedenkt elke keer een leuke aktiviteit voor mijn 14-jarige meervoudig gehandicapte zoon. Nathalie bedenkt elke keer een leuk uitje die past bij zijn belevingswereld. Nathalie heeft een positieve instelling en denkt met je mee! Nathalie komt altijd haar afspraken na. Wij zijn blij met haar!